Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Google svijet

Pa tko ne bi volio raditi na ovakvom mjestu?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako Googleu, realno, ne ide loše, iz tvrtke su odlučili svojim zaposlenicima pružiti prekrasno radno okruženje kako bi radili jošbolje.

Plesni studio, teretana, salon za masažu, skriveni vrt i još mnogo mnogo toga. Ne, to nije opis elitnog hotela s pet zvjezdica nego novog Googleovog središta u Londonu.

Pročitajte i ovo Ilustracija zatvorena nakon tragedije Muškarac pao s jedne od najvećih turističkih atrakcija u Londonu: Preminuo na mjestu Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena"

>> FOTO: Najljepši studentski dom na svijetu

Na 15.000 kvadratnih metara prostire se toliko divnih stvari da je pravo čudo ako se u Googleu napravi išta posla. Dizajneri interijera kojima je bio povjeren ovaj posao imali su slobodne ruke da naprave jedinstveni poslovni prostor koji će poticati kreativnost radnika. Fotelje i sofe mogu se naći u svakom kutu, a prava poslastica je i vrt na krovu zgrade u kojem se može i raditi.

Šareni zidovi i namještaj zasigurno pridonose povećanju efikasnosti. Pa tko ne bi htio raditi u ovakvom okruženju?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene