Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brak s mrtvacom

Oženio zaručnicu na njezinu - sprovodu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedno vrlo neobično vjenčanje održalo se u utorak u gradu Zhengzhou u središnjoj Kini. 27-godišnji Yu Liang oženio je tijelo svoje zaručnice koja je umrla dan uoči vjenčanja i to na njezinu - sprovodu!

Zhang Jinying je dan uoči vjenčanja umrla nakon jednog od svojih učestalih epileptičnih napada. Zaručnik Yu, koji ju je obožavao, uvjerio je njezine roditelje da ipak održe ceremoniju vjenčanja. 25-godišnja mladenka je tako, odjevena u vjenčanicu u staklenom lijesu prekrivenom cvijećem donešena pred oltar. 'Obećao sam joj tradicionalno vjenčanje i nisam želio pogaziti svoju riječ. Zaista se osjećam kao njezin suprug', kazao je Yu.

Pročitajte i ovo Hrvatica imala dva muža Sud je kaznio Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala" Lijes (Foto: Dnevnik.hr) Pa još spomenik, lijes... Ni umrijeti nije jeftino: U gradiću kraj Zagreba grobnica stoji 7000, a u biseru Dalmacije čak 84.000 kuna

Sprovod je uslijedio odmah nakon vjenčanja koje je i održano u pogrebnom poduzeću. Yu sada, ima još jedan misiju - otići u Koreju gdje su planirali provesti medeni mjesec. Sa sobom će naravno, ponijeti i sliku svoje voljene.  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene