Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Boa protiv 'pitona'

Kraljevski udav zgrabio muškarca za penis i odbijao pustiti plijen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zmija je muškarca napala iz zasjede, iz WC školjke, a za ponos ga je uhvatila tek što je sjeo obaviti jutarnju nuždu.

Atthaporn Boonmakchuay, 38-godišnjak iz Chachoengsaoa, grada smještenoga pedesetak kilometara od Bangkoka, dobro se oporavlja u bolničkom krevetu nakon što ga je u srijedu ujutro za penis zgrabila četiri metara dugačka kraljevska boa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potraga za lopovima Iz stana mu ukrali 38 pitona Slika nije dostupna Surova priroda Ljigavi predatori: Kako su borbe zmija postale hit na Youtubeu

Zmija je Boonmakchuaya napala iz zasjede, iz WC školjke, a za ponos ga je uhvatila tek što je sjeo obaviti jutarnju nuždu.

Unatoč situaciji u kojoj se većina ne bi snašla od silne panike, Boonmakchuay se uspio nekako pribrati, te se naposljetku spasio pomoću komada užeta.

Boonmakchuay je oko zmijine glave zavezao omču, dok je drugi kraj užeta privezao za kvaku od vrata (vidi fotografije). Tako je bou tjerao da drži usta otvorenima sve dok nije oslobodio penis.

Nesretnik se nedugo potom srušio u nesvijest jer je tijekom borbe izgubio dosta krvi, a zmiju su naposljetku izvukli pripadnici spasilačke službe koji su čekićem morali razbiti školjku jer je njezino tijelo bilo toliko veliko da se zaglavila.

U međuvremenu su se na društvenim mrežama pojavile i fotografije Boonmakchuaya u bolničkom krevetu, kao i poprišta doslovno krvave bitke.

UPOZORAVAMO VAS DA FOTOGRAFIJE NISU UGODNE OKU! 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene