Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odabrali putnici

FOTO Hrvatske nema na popisu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pješčani sprud okupan kristalno bistrim morem pobjednik je natječaja za najljepšu plažu svijeta.

Dok se temperature vani i dalje kreću oko nule, mnogi su mislima već na nekim toplijim mjestima, vjerojatno na nekoj plaži okupani ljetnim suncem dok im valovi zapljuskuju tabane.

Pročitajte i ovo Borba s vrućinama, ilustracija - 2 Velike vrućine diljem Hrvatske Ni na plažama nema osvježenja: Hitne pomoći diljem zemlje imaju rast broja intervencija Ivan Uravić Sigurnost pod upitnikom Njihova uloga na plažama je neprocjenjiva, a sve ih je manje: ''Slabije plaćena satnica jedan je od glavnih razloga''

A najbolja lokacija za ostvarenje takvih maštarija je brazilska plaža Baia do Sancho, tako bar tvrdi najveća svjetska zajednica za putovanja.

'Zbog ove plaže poželjet ćete odmah uskočiti na avion za Hrvatsku'

Korisnici Trip Advisora baš su ovo plažu na brazilskom otoku Fernando de Noronha proglasili najboljom na svijetu. Na drugom se mjestu smjestila plaža Grace Bay na otoku Providenciales koji je sastavni dio otočja Turks i Caicos.

Na treće se mjesto probila talijanska plaža Spiagga de Conigli na otoku Lampedusi, a slijede joj kubanska plaža Playa Paraiso te španjolska Playa de Ses Illetes.

Nažalost, korisnici TripAdvisora među top 25 plaža nisu svrstali nijednu hrvatsku plažu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene