447713
447713
447713
447713
447713

Ovo je jedina ptičica koja vam pruža priliku da zaradite novac

Kao što i pretpostavljate, riječ je o Twitteru, najpoznatijoj ptičici na svijetu, čije dionice su od veljače ove godine do danas porasle nevjerovatnih 43%.

 
 
 
 
Twitter
Twitter

Fortrade, svima koji žele zaraditi na cijeni dionica Twittera na svjetskoj burzi, daje besplatnih 50 eura početnog kapitala.

Twitter, divovski website za mini blogove, osnovan prije 10 godina, predstavlja internetsko okruženje vođeno krilaticom „Što se trenutno događa u svijetu”.

Broj aktivnih korisnika se posljednjih godina konstantno povećava, a u drugom kvartalu ove godine dostigao je 313 milijuna. Iako se broj korisnika sporije povećava još od 2014. godine, prosječna godišnja stopa rasta još uvijek iznosi 45%.

Poslije nedavno objavljenih poslovnih rezultata za drugi kvartal, prema kojima je zabilježen rast prihoda od oglašavanja za 20%, ova tvrtka je osmislila novi način na koji želi uvećati prihode - promotivni stickeri. Naime, kada korisnik napravi fotografiju, može odabrati promotivni sticker određenog brenda koji može podijeliti s ostalim korisnicima Twittera. To znači da će promotivne stickere kreirati poznati brendovi, koji će platiti Twitteru da ih stavi na raspolaganje milijunima svojih korisnika. Ova usluga će biti ponuđena globalnim kompanijama, a prva među njima bit će Pepsi Co. koji će dizajnirati 50 svojih stickera. Čini se sjajna ideja da tviteraši, komunicirajući između sebe, rade na marketingu velikih brendova, ali i Twitter će to lijepo naplatiti.

Prihodi Twittera su u 2015. godini iznosili 2,2 milijarde dolara, a očekivani za ovu godinu su 2,6 milijardi. Od ove nove inicijative se očekuje mnogo, točnije, da njen doprinos u ukupnim prihodima bude najmanje 13%.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se