Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvatila doktora za prst

Ovo je beba čija je fotografija rođenja obišla svijet!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija, koju je snimio ponosni otac tijekom carskog reza, na kojoj je beba uhvatila liječnikov prst postala je prava internetska senzacija.

Petnaest sekundi prije rođenja kćeri Nevaeh, 9. listopada prošle godine, Randy Atkins snimio je nevjerojatnu fotografiju. Njegova je kćer, naime, uhvatila liječnika za prst.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu

>> Donirao spermu, a sada mora plaćati alimentaciju!

Fotografija je nakon objavljivanja na Facebooku postala viralna, a roditelji su je otisnuli i na platno te darovali ginekologu Allanu Sawyeru. Sawyer je kazao da fotografija prikazuje nevjerojatno rijedak trenutak. Obično tijekom carskoga reza prvo vidi bebinu glavu.

Prema statistikama s Facebooka, otkako je fotografija objavljena profil majke Alicije Atkins u manje je od tjedan dana pogledalo više od 36 tisuća ljudi. Kako beba izgleda danas pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene