Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smiješno

Ove fotografije mladenci NE ŽELE da vidite!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Parovi plaćaju po nekoliko tisuća kuna za fotografije s vjenčanja za koje žele da budu savršene. E pa ovo su manje savršene, ali urnebesno smiješne!

Taj dan se planira mjesecima unaprijed i sve mora biti savršeno. Torta, glazba, vjenčanica, odijelo,stolovi lijepo uređeni itd. Neizostavan je i profesionalni fotograf zahvaljujući kojemu se kasnije analizira svaka slika s vjenčanja.

Pročitajte i ovo Ilustracija PRIOPĆENJE POLICIJE Mladu Albanku u Zagrebu oteli iz zaručnikove kuće, određen im pritvor Posljedice požara na vjenčanju u Iraku više od 100 mrtvih VIDEO Pogledajte trenutak u kojem se svadba iz snova pretvorila u noćnu moru

>> Šokantne fotografije nesavjesnih roditelja!

No što kada fotograf ili netko od gostiju uhvati trenutak koji bi mladenka ili njezin odabranik najrađe da nestanu?! Donosimo vam upravo takve fotografije koje će vas zasigurno nasmijati. Vjerujemo da su nasmijale i one koji su na slici.

Ukoliko i vi imate neku smiješnu fotografiju s vjenčanja pošaljite nam je na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. a

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene