Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djevojka njegovih snova

FOTO Ovo je žena najpoželjnijeg robijaša na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plavooki osuđenik koji je optužen za posjedovanje oružja bez dozvole ali i za povezanosti sa bandom, izazvao je buru na inernetu, a žene širom sveta uzdišu za njegovom fotografijom, snimljenom nakon uhićenja.

Jeremy Meeks, zatvorenik koji slama ženska srca diljem svijeta, sretno je oženjen te ima jednog sina. A za svoju ženu kaže kako je ona žena njegovih snova, te kako za druge u njegovu životu mjesta nema.

Pročitajte i ovo Ilustracija zbog obiteljskog nasilja Večeras u Dnevniku Nove TV: Razgovor sa suprugom uhićenog rukometnog reprezentativca Ilustracija Afera iza rešetaka Policajka svom dečku zatvoreniku slala seksi fotografije i švercala drogu: "Vjerovala je da ju voli"

Plavooki osuđenik koji je optužen za posjedovanje oružja bez dozvole kao i za povezanosti sa bandom, izazvao je buru na inernetu, a žene širom svijeta uzdišu za njegovim lijepim licem.

Supruga ovog 30-godišnjaka, koju je njegovo uhićenje iznimno potreslo, kako prenose članovi njegove obitalij, samo želi da se sve ovo što prije prođe te da se njihov život vrati u normalu. U braku su već četiri godine i imaju trogodišnjeg sina.

Njegova pobitelj nije impresionirana medijskom pažnjom koju je izazvao. Kako kažu, svima se čini da je ovo šala, no situacija je više nego ozbiljna.

Meeks ima podugačak dosije, pa je tako uhićen već nekoliko puta, između ostalog zbog odupiranja uhićenju, krađe i falsificiranja dokumenata. Iako je već jednom služio zatvorsku kaznu od devet godina zbog krađe, poručio je da su ti dani iza njega te kako ovoga puta nije kriv za zločin koji mu se stavlja na teret.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene