Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hoćeš griz?

Ovako izgleda hamburger nakon 14 godina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hamburger kupljen 1999.g. u američkoj državi Utah izgleda identično kao i na dan kupnje. Čak i nakon što je zaboravljen 'odležao' dvije godine u džepu kaputa.

David Whipple čuvao je hamburger kupljen 1999. sve ove godine, a kako bi dokazao prijateljima, te 14 godina kasnije i unucima, da će taj hamburger sačuvati oblik zbog konzervansa.

Pročitajte i ovo Dino Goleš i Žaklina Troskot ZA POVRATAK NA STARO NORMALNO Pogledajte gdje će se održati prvi COVID-domjenak: "Veliko je zadovoljstvo organizirati party nakon 14 mjeseci što smo sjedili doma" Carlos Tena (Foto: Facebook) zbog brojnih pritužbi Gradonačelnik se maskirao i testirao kako se javni službenici ponašaju prema građanima

Whipple je na taj način želio odvratiti prijatelje od konzumacije brze hrane i pokazati kako djeluju enzimi. U početku je hamburger pokus' trebao trajati tek mjesec dana. Međutim, potpuno je zaboravio na njega i ponovo ga pronašao nakon dvije godine, također nepromijenjenog. Zbog toga je riješio nastaviti s tim bizarnim eksperimentom, otkriva Daily Mail.

I 14 godina kasnije hamburger ne pokazuje tragove truljenja, tek su se krastavci raspali.

Whipple još čuva i račun koji je dobio 1999.godine nakon što je kupio hamburger, a sad kaže kako ovim primjerom pokušava natjerati i unuke da se hrane zdravije.

'Odlično je da moji unuci vide što se događa s brzom hranom', rekao je Whipple za Daily Mail. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene