Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prljav, ali unosan posao

VIDEO On zna gdje je lova: U ruke nožić i pinceta pa na sve četiri...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovaj Njujorčanin pravi je dokaz da ponekad jednostavno treba zasukati rukave i primiti se prljava posla...

Raffi Stepanian, 43-godišnjak iz njujorškog Queensa, našao je način kako da zaradi. Istina, radi se o prljavom poslu, no kako kaže Raffi, u samo šest dana tako je zaradio više od 800 dolara.

Pročitajte i ovo Policija Razbojništvo na Maksimiru Zaprijetio im pištoljem u autu pa ukrao nakit vrijedan nekoliko stotina tisuća eura Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija

Naoružan pincetom i nožićem, ovaj Njujorčanin kopa po pukotinama gradskih pločnika. U njima nalazi sitne komade nakite koje su ljudi izgubili - zlato, dijamante, drago kamenje. Ti komadići su pomiješani s prljavštinom, ali, kaže Raffi - isplati se.

FOTO Nepoznati dobrotvor ostavlja novac diljem grada! 

'Tu ima i dijelova lančića, naušnica, broševa, satova... To je palo na tlo i sljepilo se s prašinom i prljavštinom. Dovoljno je samo da budete uporni i da klečite. Princip je isti kao da skupljate limenke od konzervi koje poslije mijenjate za novac. Jedina razlika jest što je nakit sitniji', rekao je Raffi za New York Post.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene