Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako do novca?

Otvorena škola za sponzoruše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Edukativna' ustanova za sponzoruše i muškarce koji traže takve žene za životno druženje, otvoreno je u New Yorku.

Profesionalna sponzoruša Carla Abonia i njezin mentor Alan Schneider u New Yorku su otvorili Sveučilište za žene koje traže bogate starije muškarce koji će ih financijski uzdržavati, piše Metro.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sutra počinje nastava Provirite kroz ključanicu u Haninu 'Školu za sponzoruše' Slika nije dostupna Prati Red Carpet, jer i ti možeš postati… Hana Hadžiavdagić otvara 'Savjetovalište za sponzoruše'!

'Naučit ću vas kako da gledate na vezu kako bi ona bila prosperitetna i korisna za obje strane' kaže Abonia.

Ova 'edukativna' organizacija želi naučiti učenike kako biti uspješna sponzoruša pomoću seksualnosti, razumijevanja, darežljivosti, privlačnosti i uzajamnosti.

Ima li recesije kod sponzoruša?

Isto tako, nastava je otvorena i za muškarce koji žele biti s takvim ženama. 'Ne radi se tu samo o seksu, pomažemo im da otkriju iskru, stvarnu povezanost, a mnogi se parovi i vjenčaju', kaže Schneider.

Dodaje da nema srama u tome da je muškarac sponzor. 'Takve su veze stvarne i monogamne su poput drugih veza, ponekad čak i više nego druge veze. Mnoge takve veze završe brakom ili su dugoročne', zaključuje Schneider.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene