Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eidetsko pamćenje

Otkrijte jeste li među 1% sposobnih na ovim slikama pronaći skriveno slovo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko uspijete, zgodno je znati da možete što su od slavnih osoba mogli Nikola Tesla i Leonardo da Vinci.

Vjerojatno ste već imali priliku čuti za pojam fotografsko, odnosno eidetsko pamćenje. Tu sposobnosti doista rijetki među nama posjeduju, a tim terminom definiramo nečiju mogućnost izvanrednog prisjećanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NIJE IM BILO LAKO "Vlak se kreće brzinom od 200 kilometara na sat…" Pogledajte suluda pitanja na testu za posao čistačice na Sveučilištu u Slavonskom Brodu Slika nije dostupna Je li moguće? HZJZ i HZZO smo pitali koliko je bilo pozitivnih građana na BAT testu: Pogledajte što su nam odgovorili

Ljudi fotografskog pamćenja uz zapanjujuću preciznost 'iz arhive' mogu vaditi slike, zvukove, mirise, brojeve, predmete ili kompletne događaje, a sljedeći test bi vam trebao otkriti jeste li vi među onima čija je memorija natprosječno dobra.

Pokušajte u što manje poteza riješiti 'japanski test inteligencije'

Test je zapravo vrlo jednostavan, a na vama je da se usredotočite na prvu sliku. Jednom nakon što je dobro pogledate, prijeđite na sljedeću i potom maknite pogled u stranu (možete se vratiti i na prvu sliku, kako vam već odgovara).

Ukoliko je za to sposoban, vaš mozak će slike spojiti, a što bi vam trebalo omogućiti da otkrijete koje je slovo na njima skriveno.

Pokušajte, ništa ne boli, pa ako uspijete pronaći slovo (ostavit ćemo vam rješenje ispod članka), znajte da možete što su navodno od slavnih osoba mogli Nikola Tesla, odnosno Leonardo da Vinci. 

 
 

 

 

Slovo skriveno na fotografijama je

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

G

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene