Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Bravo, tata!

Doznao je da mu je sin nasilnik i natjerao ga da pozira uz 'program preodgoja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Robenhorst je između ostalog u kaznu uključio pedeset sklekova na šakama, deset sklekova uz klupicu i trčanje milje u 4:30 ujutro.

Timothy R Robenhorst, Amerikanac iz Green Bayja, silno se razočarao i naljutio kada je doznao da mu je sin Kayden fizički napao i ponizio srednjoškolskog kolegu, te je kao odgovorni roditelj odlučio pokazati djetetu da takvo ponašanje neće tolerirati dok živi pod njegovim krovom. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se istražuje Htio izbosti profesoricu: Skandal u školi u Subotici, učenik suspendiran zbog navodnih prijetnji Radovan Fuchs Nasilje u školi Suverenisti osuli paljbu po Fuchsu: "Zahtijevamo da posjeti profesora u zatvoru i ispriča mu se"

Robenhorst je prisilio sina da pozira s plakatom na koji je napisao 'program preodgoja', a u koji je uključio pedeset sklekova na šakama, deset sklekova uz klupicu i trčanje milje u 4:30 ujutro.

Nadalje, sina je natjerao da se ispriča školskom kolegi ispred cijelog razreda, a kao šlag na tortu je dodao i rad na dvjema kućama i oko njih. 

"Danas je moj sin otkrio što se dogodi kada napadaš i zlostavljaš drugu djecu bez razloga. Od svoje djece tražim da nikada ne započinju tučnjave, odnosno da se zauzmu za sebe i dovrše započeto samo budu li žrtve drugih", napisao je otac, čija je slika postala veliki hit na Facebooku

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene