Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte dirljivi video

Otac koji je izgubio sina imao samo jednu molbu, Facebook je ispunjava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
John Belin je 2012. godine izgubio sina, a kada je vidio LookBack video zapise na Facebooku poželio je vidjeti kako bi izgledao onaj njegovog sina. Suzdržavajući suze uputio je molbu Marku Zuckerbergu.

John Berlin na YouTube-u je objavio kratki video u kojem je objasnio gubitak svog 22-godišnje sina i izrazio nadu da će dobiti priliku pogledati njegov kratki, personalizirani video koji su na Facebooku mnogi gledali povodom desetog rođendana društvene mreže. Riječ je o LookBack video zapisima koji u minuti prikazuju najbolje online trenutke korisnika. 'Jest ikada učinili nešto ludo jer jednostavno ne znate što više učiniti', zapitao se Berlin na početku videa.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Ilustracija svađa nakon ručka Ocu stolcem slomio rebra jer mu nije dao novac za cigarete: "Nakon toga promijenio sam brave na stanu"

Zanimaju vas vaši najvažniji Facebook trenuci, evo kako do njih!

'Ovo je poziv za Marka Zuckerbera i Facebook. Imate nove jednominutne filmove koje svi dijele i ja mislim da su sjajni', nastavio je.

Suzdržavajući suze objasnio je da je njegov sin preminuo 28. siječnja 2012. godine. Na njegov Facebook profil ne mogu pristupiti, objasnio je, a sve što žele napraviti je pogledati njegov LookBack video.

U manje od 24 sata video je postao viralan i skupio preko sto tisuća pogleda. Sada ih je već preko 600 tisuća.

U Facebooku su se bacili na posao kako bi ocu ispunili želju, piše Business Insider. 'Upalilo je, kontaktirali su me telefonom i napravit će video samo za nas', napisao je Berlin na svom Facebook profilu.

Video neće biti javno objavljen.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene