Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Putovanje u Rim

Osvojite putovanje u Rim s nekim tko vam je drag

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
UNIQA vam pruža mogućnost da sa sobom povedete još jednu osobu koja je jedinstvena u vašem životu.

Možda ste visoki, a možda niski. Možda ste lijepi, možda ste još na početku života ili ste malo stariji. Možda imate nekoga koga volite ili će vam se prava ljubav tek dogoditi. Kakvi god bili i što god radili u životu - vi ste jedinstveni. Poruka je to nove kampanje UNIQA osiguranja koje vas tim povodom vodi na atraktivno putovanje u Rim s noćenjem u hotelu s četiri zvjezdice.

Pročitajte i ovo Požar u bolnici u Tivoliju Utvrđuje se uzrok VIDEO Strava u susjedstvu: Požar u bolnici usmrtio tri osobe, vatrogasci objavili snimku spašavanja pacijenata Ilustracija Vlasnica u šoku Bizarna nesreća u Italiji: Pas s trećeg kata pao na trudnicu

Naravno, u Rim nećete ići sami. UNIQA vam pruža mogućnost da sa sobom povedete još jednu osobu koja je jedinstvena u vašem životu. To može biti vaša partnerica ili partner, netko od ukućana, rodbine, prijatelja ili bilo koja druga osoba koju smatrate jedinstvenom, posebnom i nezamjenjivom u vašem životu.

Sve što trebate napraviti jest prijaviti se na aplikaciju “Vi ste jedinstveni” koja je postavljena na Facebook stranicu UNIQA osiguranja. Tamo trebate ostaviti poruku za osobu koju smatrate jedinstvenom. Ako vaša poruka bude najkreativnija osvojit ćete putovanje u Rim gdje vas čeka luksuzni hotel i razgledavanje jednog od najljepših gradova na svijetu.

Ako i ne budete te sreće da s vama važnom osobom otputujete u Rim, ne brinite - UNIQA je pripremila dovoljno “utješnih” nagrada koje su jednako zanimljive. Najkreativniji sudionici natječaja imat će priliku osvojiti i pet puta po 10% popusta na obvezno osiguranje vozila, deset puta po 20% popusta na putno osiguranje ili osiguranje kućanstva ili pet paketa promotivnih proizvoda UNIQA osiguranja.

Velikim nagradnim natječajem, kao i cijelom kampanjom, UNIQA osiguranje prigodno obilježava pripajanje Basler osiguranja čime je UNIQA postala jedan od najvećih osiguravatelja u Hrvatskoj. Sada kada imate sve informacije još vam samo preostaje da prije svega dobro razmislite tko je ta jedna, neponovljiva i jedinstvena osoba u vašem životu. Nakon toga posjetite Facebook stranicu UNIQA osiguranja, uključite se u kreativni natječaj, budite iskreni, zanimljivi, jedinstveni i pokušajte osvojiti putovanje u vječni Rim ili neku od drugih zanimljivih i vrijednih nagrada.

Za web stranicu UNIQA osiguranja kliknite ovdje, za Facebook stranicu kliknite ovdje, a za izravan pristup aplikaciji kliknite ovdje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene