Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije znao pravila

Osvojio 100 tisuća funti, pa strugalicu bacio u koš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
38-godišnji Celikkanat na strugalici je osvojio 100.000 funti, ali zbog nepoznavanja pravila, srećku je bacio u koš.

Cemal Celikkanat iz Dronfielda, kraj Sheffielda, je odstrugao polja na strugalici, vidio da ima dva polja od 100 tisuća funti u nizu, a onda ju je bacio u koš. Mislio je da u nizu mora imati tri simbola. Tek je sljedeći dan shvatio što je napravio, kada je u razgovoru s kolegicom s posla raspravljao o pravilima. Njegova srećka je bila dobitna, a on zbog nepoznavanja pravila to nije znao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hoće li ove fotografije probuditi Europu? PRIZOR KOJI KIDA DUŠU More izbacilo tijelo mališana, svijet u apsolutnom šoku Slika nije dostupna NA KOSU SVE DRAMATIČNIJE Tuku se za hranu, vodu te za ukrcavanje na brod

38-godišnji poštanski radnik se brzo požurio u trgovinu u kojoj je strugalicu kupio. Pogledao je u kantu za smeće, ali ona je već bila ispražnjena, a njen sadržaj na putu prema lokalnoj spalionici. Uspio je od vlasnika trgovine dobiti serijski broj dobitne srećke, ali bez same strugalice dobitak mu nije mogao biti isplaćen, prenosi Daily Mail.

'Kada sam saznao, počelo mi se vrtjeti i pao sam na koljena. Kada sam pred tri godine kupio prvu strugalicu trebalo je u nizu imati tri ista simbola. Bio sam razočaran kada sam vidio polje od 100 tisuća dolara, iako sam taj isti simbol imao u još jednom polju na strugalici. Sljedeći me dan kolegica s posla zamolila neka joj podignem dobitak od 25 funti. Pogledao sam njenu strugalicu i vidio da simboli nisu u nizu. Ona mi je rekla da je ipak dobila. O propuštenoj prilici sada razmišljam svaki dan. Kolege me zezaju da sam sigurno jako bogat kada sam samo tako odbacio 100.000', kaže razvedeni otac troje djece. Razveo se baš zbog financijskih razloga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene