Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepropisno parkirani

Osvetnički pohod: Izbušio gume na 2.000 vozila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski umirovljenik izbušio je gume na više od 2.000 vozila koja su bila nepropisno parkirana, a svoj je 'križarski pohod' protiv svojevolje njihovih vlasnika uredno bilježio u dnevnik, javljaju tamošnji mediji.

Revoltiran ljudima 'koji više ne poštuju ništa', 65-godišnji umirovljenik provodio je osvetničku akciju na svim automobilima koje je zatekao na nedozvoljenom mjestu ili na onom predviđenom za invalide u gradu Villeurbannu.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea tužan kraj potrage Pronašla je lubanju nestalog dječaka Emilea, ovo je njezino jezivo svjedočanstvo Zec, Ilustracija U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!"

>> VIDEO Zaboravite na probušene gume, OVO bi vas moglo oduševiti

Na meti njegova napada našlo se ukupno 2.190 vozila. Njihove registarske brojeveje uredno zapisivao u bilježnicu. Imao ih je ukupno šest, a polako je počinjao i puniti sedmu.

No tada ga je uhitila policija koja ga je sa škarama u rukama zatekla na djelu. Dok 'plavci' pokušavaju kontaktirati oštećene vozače, umirovljenik će po nalogu suda biti podvrgnut psihijatrijskoj procjeni. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene