Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HIT na internetu

VIDEO Evo kako to izgleda kada vi jedini nemate mobitel...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan dan bez mobitela u današnje vrijeme može biti potpuno sumoran. Pokazuje to kratki video u kojem je opisan dan djevojke koja mobitela nema.

Na Yout Tubeu je objavljen video pod naslovom 'I forgot my phone' (Zaboravila sam svoj mobitel) koji pokušava dočarati koliko smo svi zaokupljeni tim malim napravama koje stalno nosimo uz sebe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Zadru Strašna nesreća! Djevojka (22) motorom udarila u Kopnena vrata, na mjestu je preminula Ilustracija Tijekom radova Djevojka pala sa skele na zagrebačkom samostanu: "Čuo sam udarac i ljude kako su vikali"

>> VIDEO Razbio joj mobitel zbog kojeg je umalo skrivila sudar

Jedna je djevojka odlučila dan provesti bez mobitela i situacije u kojima se našla stalno su je podsjećale na to da je bez njega 'ousider', bilo da se radi o jednostavnom odlasku na jutarnje trčanje s dečkom, ispijanje kave u društvu ili odlazak na koncert. Bez mobitela nitko nije puno mario za ono što je imala za reći.

Kako izgleda dan bez mobitela pogledajte i sami u priloženom videu koji je u tri dana pregledan više od šest milijuna puta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene