Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kanadski mađioničar

Oslobodio se samo par sekundi prije naleta 'vlaka smrti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Višestruko nagrađivani kanadski mađioničar i iluzionist zavezao se za vlak smrti u kineskom gradu Shenzhen i uspio se osloboditi samo par sekundi prije naleta vlaka.

Dean Gunnarson se privezao lisicama, lancima i lokotima za vlak smrti 'Happy Valley', koji može doseći brzinu od 135 km/h, što je Gunnarsonu ostavilo vremenski prozor od 58 sekundi za oslobođenje i skok sa tračnica po kojima juri vlak smrt. Ispred vlaka smrti na koji je bio privezan stajao je veliki žuti zračni jastuk, na koji je Gunnarson skočio nakon što se oslobodio, prenosi Metro.

Pročitajte i ovo Nesreća u zabavnom parku Strava u Švedskoj Strašna tragedija u zabavnom parku: Jedna osoba poginula, nekoliko ozlijeđenih - "Bilo je puno vrištanja" Ilustracija Adrenalin na najjače VIDEO Bungee jumping za pamćenje: Skočio na nagovor prijatelja, a onda je puklo uže - ''Bilo je jako visoko, pa sam zatvorio oči...''

>> Otkrivamo zašto vas u lunaparku uhvati mučnina!

'Starim i moje tijelo je prilično iscrpljeno', rekao je Gunnarson za Winnipeg Free Press. Nadodao je da ipak i dalje uživa u putovanjima i upoznavanju svijeta. ' Siguran sam da će mi ubrzo prići najmlađa kćer i zatražiti me da se prestanem baviti ovime i to će sigurno biti najteži dan u mom životu. Houdini je doživio 52 godine pa se nadam da ću barem još četiri godine moći uživati u ovome', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene