Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Oslikaj pa osvoji wakeboard

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom moru otvorena je nova sezona wakeboardinga, adrenalinskog sporta koji kombinira surfanje na vodi i snowboarding uz pomoć ski-lifta.

 Nakon lanjskog postavljanja reflektorske rasvjete za noćne vožnje, generalni sponzor Wake Parka Jarun Vipnet i ove je godine pripremio iznenađenje za sve vejkere, posebice one s kreativnom crtom. U tijeku je natječaj „Oslikaj svoj wakeboard!“ u kojem sudionici do 15. srpnja šalju prijedloge vlastitih ilustracija koje bi željeli vidjeti na wake dasci. Žiri će izabrati najbolji rad, a njegov autor će osvojiti wakeboard na koji je aplicirana upravo njegova ilustracija. Utješne nagrade uključuju vodootporne Sonyjeve mobilne uređaje – Xperia M4 Aqua ili SmartBand Talk. Svi detalji natječaja te prijavnica mogu se pronaći na portalu vipme.hr, a ostali ljubitelji ove ljetne atrakcije imat će priliku osvojiti besplatne vožnje te škole wakeboardinga na Vipnetovim društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo PR DIGITALNA EKONOMIJA OMOGUĆUJE VIPNETU NOVE MODELE RADA S FREELANCERIMA Prvi #DigitalniNomadi meetup okupio brojne domaće digitalne stručnjake PR VIP Nova ponuda za starije od 60 godina

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene