Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uspješno savjetujemo više od 28.000 klijenata Savjet zlata vrijedan, zatražite SADA besplatno!

Dobivate li pravu uslugu za novac koji plaćate?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Život je nepredvidiv. U jednom trenutku smo zdravi, zaposleni, imamo stan, auto, obitelj, a već slijedeći trenutak može se dogoditi tisuću nepredviđenih događaja koji nam mogu život okrenuti naglavce.

Znate li da sve ove probleme, i još mnoge druge, možete riješiti policom osiguranja? I znate li da to košta upravo onoliko koliko si možete sami priuštiti?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nitko ne zna tko je MISTERIOZNI MILIJARDER Platio najskuplje životno osiguranje! Slika nije dostupna Modeli ulaganja Jeste li počeli misliti unaprijed? Trebali biste...

Želite li i Vi mirno spavati znajući da netko drugi brine o Vašoj imovini, o Vašem zdravlju, o Vašoj mirovini, o Vašoj obitelji, ...?

Što dobivate ugovaranjem police životnog osiguranja?

- Vaša zaštita i zaštita Vaše obitelji u slučaju bolesti ili nezgode,
- zaštita obitelji u slučaju smrti jer će im biti isplaćena osigurana svota i dobit koja je dotad pripisana,
- stvara se kapital za vremena kada se prihodi smanjuju, prije svega nakon odlaska u mirovinu,
- na sredstva koja se ulažu kontinuirano se pripisuje dobit,
- prilikom traženja kredita u bankama polica može služiti kao jamstvo,
- mogućnost podizanja pozajmice na policu.

Redovnom mjesečnom štednjom, čak i najmanjih količina novaca (4-5 kava, 2-3 kutije cigareta, 3-4 pive) možemo uštedjeti dovoljno novaca za zaštitu od posljedica većine neželjenih i nepredviđenih događaja.

Prosječna mirovina u Hrvatskoj iznosi 2.140,18 kn, a minimalna mirovina za 1 godinu rada 59,05 kn. Pomnožimo li minimalnu mirovinu s 30 godina rada dobivamo minimalnu prijevremenu mirovinu od 1.771,50 kn. Možemo li živjeti s prosječnom, a kamo li s minimalnom mirovinom? S vlastitom privatnom mirovinom koju možete ostvariti kroz policu životnog osiguranja, slika se bitno mijenja i kvaliteta života bitno popravlja.

Znate li da od karcinoma u Hrvatskoj godišnje oboli 20.000 naših sugrađana, da srčani infarkt godišnje doživi 25.000 naših sugrađana, a moždani udar više od 20.000 naših sugrađana. Zašto taj naš teret ne prebaciti na trećega - osiguravajuću kuću? Da, i to se može - policom životnog osiguranja.

U Hrvatskoj se godišnje događa preko 30.000 prometnih nezgoda od čega smrtno strada preko 300 ljudi. U svijetu u prometnim nezgodama smrtno strada od 750.000 - 880.000 ljudi. To su strašne brojke na koje mi kao pojedinci malo možemo utjecati, ali možemo zbrinuti one do kojih nam je najviše stalo, ugovaranjem police životnog osiguranja.

Da li ste odabrali pravu policu za Vas?
Osigurani ste? Znate li što plaćate?
Provjerite BESPLATNO kod nas!


Prije nego se bilo što nepredviđeno dogodi, dozvolite da Vas savjetujemo i da, zajedno s Vama, napravimo maksimalnu osigurateljnu zaštitu Vas, Vaše obitelji i Vaše imovine.

Mi već sada uspješno savjetujemo više od 28.000 klijenata. To su ljudi koji trenutno mirno spavaju jer su neke od svojih ključnih životnih briga prebacili na naše partnere - osiguravajuće kuće.

Osim naših vjernih klijenata naš rad je prepoznala i struka pa nam je Bisnode Hrvatska dodijelila Certifikat bonitetne izvrsnosti AA koji nas uvrštava među 4% najboljih poduzeća u Hrvatskoj.

Naša misija je brinuti o Vama od trenutka ugovaranja police osiguranja do isteka te iste police. Pratimo Vas u svim dobrim, ali i lošim trenucima Vašeg života. Mi smo oni kojima ćete se obratiti kada se dogodi nešto nepredviđeno i iznenada, nešto na što u tom trenutku niste pripremljeni. Na nas se možete osloniti.

Dakle, govorimo o zaštiti koja je SVIMA dostupna. Sve što trebate napraviti jeste da nam dozvolite da Vas kontaktiramo i da nam posvetite malo svog dragocjenog vremena. Vrijednost Vaše sigurnosti je, ipak, neprocjenjiva.

Pružite nam svoje povjerenje. Bezbrižnost je, baš kao i život – dragocjena!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene