Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rusi...

Svećenici protiv: Šarene kopačke promiču homoseksualnost!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su učinili sve kako bi u svojoj zemlji zatrli sva prava homoseksualaca, ruska pravoslavna crkva baš i ne može utjecati na to što se događa u svijetu. Sada im smetaju i kopačke u raznim bojama koje na Svjetskom prvenstvu nose nogometaši.

Jedan svećenik ruske pravoslavne Crkve osudio je današnje nogometaše jer, kako kaže, nošenjem kopački u različitim bojama promoviraju homoseksualnost.

Pročitajte i ovo Rat u Ukrajini Vrijedno 61 milijardu dolara Rusija napala ukrajinske željeznice: Njihov cilj je samo jedan Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Ukrajini Britanski obavještajci otkrili novu metu Rusa: "Trupe napreduju brže u tom području"

Svećenik Aleksandar Šumski u kolumni za jedan vjerski portal napisao je kako trend u kojem nogometaši nose zelene, žute, ružičaste ili plave kopačke zapravo znači da oni promoviraju zastavu duginih boja, prenosi Guardian.

 Rusija: Novim zakonima protiv gay osoba!

'To što nose takve kopačke ustvari znači da mogu nositi i grudnjake', napisao je Šumski dodaju i kako ne shvaća frizure pojedinih nogometaša.

A spomenimo da su i ruski nogometaši nosili kopačke u raznim bojama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene