Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Duh navučen na slatko'

'Opsjednuta' trgovina u Australiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trgovinu u Južnoj Australiji navodno je posjetio duh. Nije napravio nikakvu štetu, samo je pomicao proizvode po policama i spuštao ih na pod.

Tako barem tvrdi vlasnik supermarketa u Južnoj Australiji. U njemu se, kako tvrdi, događa nešto paranormalno, a detektivi za paranormalne pojave tragaju za duhom koji hara trgovinom, piše Mail Online.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Vlasnik Norm Hurst odlučio je pregledati snimke nadzorne kamere nakon što je pronašao kutiju od voća šest metara udaljenu od mjesta na kojem ju je ostavio dan prije. 'Prijašnji vlasnik mi je rekao da ga je nešto progonilo. Pomislio sam 'ma da, možeš misliti'', rekao je Hurst. No, otkako je postao vlasnik trgovine počele su se događati čudne stvari.

Hurst je pregledao snimke i ostao šokiran onim što je vidio. 'Jedna  od kamera pokazuje kako se artikl polako spušta na pod, nije samo pao, lagano se micao i pomaknuo se ukupno nekih 12 metara,' kaže Hurst.

Neke od osoba koje su također vidjele snimke smatraju kako je riječ o montaži. No, detektivka koja proučava paranormalne pojave, Jessica Pulvirenti, pregledala je video i ne slaže se s tim ocjenama. 'Nije riječ o montaži', tvrdi Pulvirenti.

Vlasnik pak na sve gleda prilično nehajno. 'Duh nije učinio ništa gadno, samo je 'navučen' na slatko', komentirao je.



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene