Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užasavajuće slike

Oprez, nije za ljude slabijeg želuca: Evo što čini ugriz čegrtuše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dužni smo vas upozoriti da dvaput razmislite prije ulaska u članak jer sadrži fotografije koje bi kod pojedinih mogle izazvati potrebu za povraćanjem.

Kevin Fowler, ugledni teksaški izvođač country glazbe, posvadio se s ljudima koji su ga napali zato što ubija čegrtuše.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama u Tilburgu Pobjegla zelena mamba: "Izuzetno je otrovna, ostanite u kućama" Slika nije dostupna Državni zavod za zaštitu prirode poziva Oprez: Bude se zmije!

Naime, na njegovo je imanje je u zadnjih mjesec dana zalutala već treća pripadnica tih otrovnica, a kada se našao na udaru kritika zato što je i nju riješio po kratkom postupku, Fowler je na svom profilu na Facebooku odgovorio na sljedeći način:

Ne gledati prije spavanja: Zavirio je u jamu punu ljutih čegrtuša

"Svi vi koji plačete zbog ubijanja čegrtuši vjerojatno nikada niste vidjeli u životu kako to izgleda kada vas jedna ugrize. E pa, evo vam zato dvije fotografije mog prijatelja Tommyja, odnosno njegove ruke, nakon što ga je jedna prošle godine napala. Još uvijek pohodi operacije i rehebilitaciju.

Svi vi koji suosjećate s tim otrovnicama ćete promijeniti pjesmu jednom kada vaše dijete bude napadnuto dok će se igrati u dvorištu", napisao je Fowler i priložio sljedeće fotografije (još jedanput upozoravamo da su slike, blago rečeno, grozne)  

 
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene