Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odustala od zaposlenja

VIDEO Ona misli da je PRELIJEPA da bi radila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Laura Fernee smatra da je toliko lijepa da ne može raditi. Stoga je sada uzdržavaju roditelji.

Laura Fernee, 33-godišnja Britanka koja je radila u medicinskom istraživačkom centru u Londonu, kaže da je njezin dobar izgled toliko moćan da joj uništava život. Zbog svoje je ljepote, vjeruje, čak morala dati otkaz na poslu, objavio je Metro.

Pročitajte i ovo Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada

Smatra da su njezina vitka figura i lijepo lice privukli neželjenu pažnju njezinih muških kolega. Također tvrdi da su je žene koje su bile ljubomorne na njezinu ljepotu izopćavale iz društva na radnom mjestu.

>> FOTO Izbačen iz Saudijske Arabije jer je PRELIJEP!

Budući da nije, kako kaže, mogla raditi dala je otkaz i sada živi kod roditelja. 'Nisam lijena, nisam droca. Istina je da mi je moj dobar izgled uzrokovao mnoge probleme kada se radi o zaposlenju. Stoga sam odlučila da rad trenutačno nije za mene. Nisam ja kriva što izgledam ovako dobro', uvjerena je Laure.

'Muški kolege bili su zainteresirani samo za moj izgled. A ja sam željela da priznaju moja profesionalna postignuća. Međutim, oni su vidjeli samo moje lice i tijelo', rekla je Laura. Dodaje da su joj kolege stalno na stolu ostavljali poklone i pozivali van, što joj je bilo naporno.

Ženu su, kaže, uvijek prvo pretpostavljale da ne zna obavljati svoj posao jer dobro izgleda, a kada bi otkrile da radi bolje i od njih, onda su postajale ljubomorne, ispričala je Laure. Zaključuje kako je za sada bolje da ne radi, a kako su njezini roditelji imućni i mogu je uzdržavati, to nije ni potrebno.

Mislite li i Vi da je ona prelijepa da bi radila?

  • Da, apsolutno. Nitko toliko lijep ne bi trebao raditi.
  • Ako ona tako misli, neka joj bude.
  • Ne, nitko nije prelijep da bi radio.

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene