452624
452624
452624
452624
452624

Meteorologinja ostavila gledatelje bez riječi rijetko 'bedastom' tvrdnjom

  • , 06.10.2016., 10:43
  • Autor:
  • komentara

Jennifer Delgado nije objasnila je li ikad vidjela djecu kako zobaju stabla, odnosno odakle joj ta informacija.

 
 
 
 
Jennifer Delgado nije objasnila je li ikad vidjela djecu kako zobaju stabla, odakle joj ta informacija (FOTO: Screenshot/YouTube)
Jennifer Delgado nije objasnila je li ikad vidjela djecu kako zobaju stabla, odakle joj ta informacija (FOTO: Screenshot/YouTube)

Jennifer Delgado, djevojka koja na televizijskoj postaji The Weather Channel radi kao meteorolog, upisala se u ponedjeljak u 'Kuću neslavnih' izjavom koja je gledatelje, a potom i milijune na društvenim mrežama, ostavila u potpunoj nevjerici.

Naime, tijekom osvrta na deforestaciju na Haitiju, spomenutu u kontekstu što uragan Matthew upravo čini toj državi, Delgado je najozbiljnije izjavila da tamošnje šume nestaju jer drveće jedu gladna djeca.

Delgado pritom nije precizirala za koliko je obroka jedno stablo dovoljno, ali je zato izazvala uragan sasvim druge vrste, na tisuće kritika.

Otišlo je toliko daleko da se oglasio i bivši premijer Haitija Laurent Lamothe, koji je poručio Delgado da je treba biti sram, pa su se u priču upleli i čelnici spomenute televizijske postaje koji su se ispričali.

"Poštovana, dopustite da vam objasnim da u našoj državi drveće ne nestaje zato što ga jedu gladna djeca, već zato što je riječ o važnom izvoru energije. Stabla siječemo jer nam je potreban drveni ugljen, znate, i mi se moramo grijati, kuhati", poručila je Delgado jedna bijesna gledateljica. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se