Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najtetoviraniji kandidat

On se želi kandidirati za predsjednika Češke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo je Vladimir Franz, najtetoviraniji kandidat za predsjednika ikada igdje u svijetu. Ovaj ekscentrični Čeh trenutno skuplja potpise potrebne za predaju kandidaturu na predsjedničkim izborima koji će se u Češkoj održati iduće godine.

53-godišnji Vladimir, ako ništa drugo, ima vrlo upečatljiv fizički izgled. Njegovo lice i tijelo u potpunosti su prekriveni tetovažama. No, izgleda da to nije sve prema čemu bismo ga mogli pamtiti. Vladimir je pravi primjer zašto čovjeka ne treba suditi prema vanjštini. Naime, on predaje glumu na vrlo prestižnom praškom sveučilištu, talentirani je slikar i vrlo uspješan autor nekoliko opera.

Pročitajte i ovo Izbori, ilustracija Traži šefa kampanje Promijenio ime u Doslovno Bilo Tko Drugi i ušao u izbornu utrku: "Mogli ste odabrati bolje!" Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili"

U mlađim je danima doktorirao na pravnom fakultet, no time se nije želio baviti za vrijeme komunističke vlasti u svojoj zemlji. Umjesto toga odabrao je karijeru u umjetnosti, te studirao slikarstvo i glazbu nakon čega je postao sveučilišni profesor. U mlađim danima Republike Češke Vladimir je bio i jedan od začetnika nekoliko kulturnih revolucija zbog čega je vrlo popularan među mlađom populacijom.

>> Kandidat za predsjednika: Svi će dobiti besplatnog ponija!

Vladimir Franz im pripada jednoj umjerenoj političkoj struji, a stručnjaci već sada tvrde kako bi zbog svoje jasne vizije i kvalitetnog političkog programa uskoro mogao postati popularan među širom populacijom.

Vladimir svoje tetovaže opisuje kao umjetnost kojom se ljudi bave već stoljećima. Biste li vi glasovali za ovakvog kandidata?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene