Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolji posao na svijetu

On nije na godišnjem, on zapravo radi...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovaj Amerikanac ima posao na koju će mu mnogi pozavidjeti. On šest mjeseci uživa do beskraja za plaću od 93.000 kuna.

Dok većina ljudi štedi teško zarađeni novac kako bi si priuštili užitak na nekom zanimljivom putovanju, ovom sretniku plaćaju da uživa u blagodatima jednog od najljepših mjesta na svijetu. Andrew Smith iz Kalifornije plaćen je 93.000 dolara da šest mjeseci putuje New South Walesom i svakodnevno iskušava nove i uzbudljive stvari.

Pročitajte i ovo McDonald's Nude više poslova McDonald’s traži desetke radnika diljem Hrvatske: Objavili iznose plaća i nagrada Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac

Tako Andrew iz dana u dan roni, skače padobranom, penje se po planinama, vozi se u jurilicama s popularnim Stigom te slično.

Prijavite se: Ovo je posao koji ŽELITE raditi!

Radi se o eksperimentu 'Funster' koji je otpočeo u prosincu prošle godine, a unutar kojeg je predviđeno da Andrew iskusi najmanje 802.000 zabavnih trenutaka. Po jedan za svaki kvadratni kilometar ove australske regije.

Cilj ovog eksperimenta je privući mlade ljude u New South Wales i pokazati taj dio Australije kao jedno od najzabavnijih mjesta na svijetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene