Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gola na zimetini

Oklada je oklada i voditeljica se toga držala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Voditeljica Maria Menounous okladila se prije Super Bowla s jednim kolegom da će se, ako New England Patriotsi izgube, skinuti nasred Times Squarea. I izgubila je. Pogledajte video.

Lijepa voditeljica je, iako je temperatura bila ispod nule, održala obećanje i dio emisije 'Extra', koju vodi zajedno s Mariom Lopezom, s centralnog njujorškog trga vodila samo u bikiniju u bojama New York Giantsa na sveopće veselje okupljenih i milijuna gledatelja koji su pratili prijenos Super Bowla.

Pročitajte i ovo Joe Biden teorija zavjere i trolanje FOTO Jezivom slikom i porukom Biden opet šokira, upleo i Taylor Swift: "Baš kao što smo zacrtali" Ilustracija Uhvatila ju kamera VIDEO BBC-jeva voditeljica pokazala srednji prst usred emitiranja: "Je*ote, mi ovo moramo plaćati"

Da je Maria dobila okladu, kolega A.J. Calloway s kojim se okladila, u emisiji bi morao odjenuti uniformu kakvu nose cheerleadersice New England Patriotsa. 

'Mrzim oklade', kazala je 33-godišnja navijačica Patriotsa i bivša Miss Teen Massachusettsa. 'Nikada to više neću napraviti'. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene