Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Bolja i kvalitetnija usluga

Oglasnik ima novu internetsku stranicu i ne naplaćuje oglase za nekretnine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oglasnik.hr je okrenuo novu stranicu u poslovanju i predstavio novu internetsku stranicu kako bi korisnicima omogućio još bolju i kvalitetniju uslugu.

„Osluškivali smo, pratili komentare naših korisnika i izradili novu web-stranicu koja dizajnom, funkcionalnošću i lakoćom korištenja prati posljednje trendove na webu. Oglase je moguće predati besplatno u većini rubrika Oglasnika, pa tako i u rubrici Nekretnine - što uključuje iznajmljivanje, unajmljivanje, prodaju i potražnju nekretnina.“ - rekao je Željko Hudoletnjak, direktor Oglasnik d.o.o.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Želi otplatiti dug banci Slovenija: Stavio bubreg na prodaju u oglas, istražuje ga policija Slika nije dostupna Voli darivati 'Mladom bračnom paru poklanjam Golf! Hitno!'

Tvrtka Oglasnik koja je nastala prije 28 godina, otisnula se kao istinski inovator na tržištu oglašavanja, te je Oglasnik postao sinonim za bilo kakav oblik kupnje odnosno prodaje. Generacije su rasle uz njega, a sada je pravo vrijeme da se korisnicima pruži još kvalitetnija i jednostavnija usluga, jer u životu najbolje stvari su besplatne.

U rubrici s nekretninama trenutno se nalazi više od 154.000 oglasa, a Oglasnik je jedini oglasni medij s tolikim brojem oglasa koji nudi besplatnu uslugu oglašavanja nekretnina. Korisnik ne mora više brinuti o stanju na svom računu niti o broju predanih oglasa, dovoljno je samo obaviti registraciju i početi objavljivati oglase.

Oglasnikova velika prednost leži u činjenici da je jedini nacionalni oglasnik, koji osim web platforme izlazi i u tiskanom izdanju te omogućava doseg i do kupaca koji ne koriste internet ili jednostavno - vole pročitati novine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene