Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nećeš, razbojniče

Odvalio je (73) medvjeda šakom u njušku i tako spasio svog psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkako je pretrpio nokaut u prvoj rundi, crni medvjed težak otprilike 140 kilograma se više nije vraćao.

Carl Moore (73) iz Sacramenta uvjerava da svijet još nije vidio takvu zvijer koja bi njega mogla natjerati u bijeg. Da u toj njegovoj tvrdnji ima istine dokazao je i prije nekoliko dana kada je raspalio medvjeda šakom posred njuške kako bi spasio svoju kujicu Lacy.

Pročitajte i ovo Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi Aron - 2 Oduzet vlasnici FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je"

Svjedoci uvjeravaju da je crni medo težio najmanje 140 kilograma, ali i da je Moore uljeza najprije pokušao otjerati na miran način, pomoću uzignutih ruku i galame.

"Ma kakvi, nije pomoglo. Tada sam se odlučio zatrčati prema njemu i opaliti ga šakom", izjavio je nekadašnji marinac s "radnim stažom" i u barskim tučnjavama, koji je medvjedu poručio da će dobiti još ukoliko se odluči vratiti i dirati njegovu "bebicu". 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene