Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sramoćenje na internetu

Odsječeni nokti, vrećica s urinom...: Oni su odvratni putnici pored kojih ne želite sjediti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvratne navike putnika postale su prava atrakcija na društvenim medijima.

Odsječeni nokti i plastična vrećica napunjena urinom samo su neki od prizora zbog kojih su putnici, ali i nezadovoljno kabinsko osoblje diljem svijeta odlučili iskaliti svoje frustracije na društvenim medijma.

Pročitajte i ovo Zrakoplovu Boeing otpao poklopac motora Novi kvar Boeinga Drama u zraku: Avionu otpao poklopac motora za vrijeme leta - "Hvala za infarkt!" Ilustracija Ljudi završili u bolnici VIDEO Panika u zraku: Muškarac otvorio vrata zrakoplova u letu, razlog je nevjerojatan

Putnike s groznim navikama fotografiraju, a onda ih javno sramote objavljivanjem tih fotografija na društvenim medijima. Stranica na Instragamu od osnutka je privukla pozornost putnika i stjuardesa diljem svijeta te trenutno broji preko 240 tisuća sljedbenika.

Možda i najčešći prizor na fotografijama su noge putnika koji ih naslanjaju baš svugdje, pa i guraju pod nos drugih putnika. Ima tu i smeća bačenog tamo gdje ne treba i zahoda nakon posjeta neurednih putnika.

Zrakoplov se morao vratiti u zračnu luku zbog neočekivanog gosta na letu

Na stranici su završile i fotografije djece koja uništavaju unutrašnjost zrakoplova lijepljenjem naljepnica i šaranjem, ali i kondom pronađen ispod sjedala.

Fotografije osoba s nepoželjnim navikama, barem kada je u pitanju let u zrakoplovu, anonimno šalju putnici i stjuardi i stjuardese. Sve ih možete pogledati OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene