450031
450031
450031
450031
450031

Održan humanitarno-športski događaj 'Osmijeh za osmijeh'

  • , 13.09.2016., 12:33
  • Autor:
  • komentara

Košarkaški klub invalida Zagreb organizirao je humanitarno-športski događaj pod nazivom "Osmijeh za osmijeh" za djecu s poteškoćama u razvoju.

 
 
 
 
Humanitarno-športski događaj 'Osmijeh za osmijeh' (Foto: KKI Zagreb)
Humanitarno-športski događaj 'Osmijeh za osmijeh' (Foto: KKI Zagreb)

Dana 10. rujna 2016. u organizaciji Košarkaškog kluba invalida Zagreb uz generalno pokroviteljstvo EL4 d.o.o. organiziran je humanitarno-športski događaj pod nazivom „Osmijeh za osmijeh“ za djecu s poteškoćama u razvoju.

Program je počeo u 10:00 s pozdravnim govorom Ivice Vujice, predsjednika KKI Zagreb u kojem se zahvalio svima koji su došli, djecu pozvao na aktivno sudjelovanje u svim prezentiranim sportovima te poziv da se i u budućnosti nastave baviti sportom, te se na kraju zahvalio i sponzorima koji su omogućili cijeli događaj: HBOR, Kraš d.d., Decathlon, Print studio te Lentismed d.o.o..

U okviru programa djeci s poteškoćama u razvoju prezentirani su sljedeći sportovi: košarka u kolicima, tenis, stolni tenis te boćanje. Djeca su bila podijeljena po grupama te su po grupama obilazili svaki sport i aktivno sudjelovali u svakome. Nakon pauze, organizirano je bilo natjecanje po grupama – djeca su se natjecala u tri discipline: bacanje u koš, boćanje te utrka u kolicima. Kraj programa začinjen je dodjelom medalja, zahvalnica te poklon paketića koji su popratile i zagrebačke mažoretkinje. Djeca su kući otišla puni dojmova, sretna i nasmijana i dokazali su da sve mogu bez obzira na fizičko stanje.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se