Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poklonio ga božici Kali

Odrezao si jezik da dobije posao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 35-godišnji Indijac si je odrezao jezik i potom bjesomučno plesao sve dok nije izgubio svijest. Učinio je to kako bi božici Kali pokazao svoju odanost i strahopoštovanje, izvijestili su indijski mediji.

35-godišnji Hela iz sjeverne indijske pokrajine Utar Pradeš, uzeo je britvu i odrezao si jezik kojeg je potom stavio na oltar ispred idola posvećenog božici Kali. 'Odrezao je jezik i plesao sve dok nije izgubio svijest', izvijestili su iz policije, te dodali kako je njegovo stanje vrlo ozbiljno iako je brzo prebačen u bolnicu, piše Times.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

Otac šestero djece radio je kao čistač u lokalnoj školi, no neko je vrijeme bio nezaposlen. Jezik je žrtvovao kako bi pronašao prijeko potreban posao, jer u njegovoj obitelji, uključujući i njegove roditelje, nitko ne radi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene