Obavijesti Video Pretražite Navigacija
To mora da je ljubav

Tri puta pobjegla pred oltarom pa se udala za - nesuđenu vjenčanu kumu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odbjegla nevjesta koja je čak tri puta ostavljala muškarce za koje se trebala udati konačno je rekla da i to djevojci koja joj je trebala biti vjenčana kuma.

Kerry De'ath prvo je ostavila svog zaručnika Craiga samo nekoliko mjeseci prije vjenčanja za koje su štedjeli godinama. Zatim je upoznala novu ljubav svog života, Davea, s njim je bila dvije i pol godine, no kad ju je zaprosio pobjegla je glavom bez obzira.

Pročitajte i ovo Mirnesa S. Zaljubljena i zaručena Miki u zatvoru čeka dozvolu za vjenčanje, a iz jednog razloga svog zaručnika još nije upoznala: "On također želi djecu" Slika nije dostupna Hvatanje buketa Urnebesno: Odlučile su se udati i nema te sile koja će im stati na put

>> Kad mladenke podivljaju...

Sljedeći na listi ostavljenih bio je Nick Farmer. On i Kerry rezervirali su salu za vjenčanje, poslali pozivnici, no tada se dogodilo nešto što nitko nije očekivao. Kerryna vjenčana kuma izjavila joj je ljubav. Tada je Kerry shvatila- nikada se nije mogla zauvijek vezati za muškarca svog života jer je muškarac njenog života bila- žena.

Tada je Kerry ostavila i Nicka te se uselila svojoj novoj djevojci Sari, koja ju je nekoliko mjeseci kasnije zaprosila, te su se uskoro i vjenčale. Kerry kaže kako nikada u svom životu nije bila sretnija, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene