Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bomboni od vina

Odbili mu prodati bombone jer je maloljetan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednom britanskom tinejdžeru u jednoj je trgovini blagajnik zabranio kupnju gumenih bombona od vina jer je - maloljetan!

15-godišnji Jaz Bhogal već je platio vrećicu gumenih bombona kada ga je prodavač pozvao natrag na blagajnu, piše Daily Telegraph. 'Pitao me koliko imam godina i kada sam rekao da imam 15 godina rekao mi je da mi ne može prodati bombone. Rekao mi je da u njima ima vina i prstom upro na dio vrećice gdje piše 'vinski bomboni'. Ostao sam bez teksta', kazao je Jaz te dodao kako je morao vratiti bombone nazad.

Pročitajte i ovo Dražba vozila javna dražba Auto za 100 eura? Država se rješava svojih starih vozila, ima motora, kombija, kamion... Ilustracija Britanski Project X Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija

Jazova majka Sue smatra kako je ta potez trgovca i više nego smiješan. Priznali su to i u trgovini. Komercijalni direktor Hussein Lulani kazao je kako je blagajnik bio 'malo prerevan'. 'Takve se stvari događaju jer poslužujemo milijune ljudi tjedno. Na sreću, ovo je napravljeno u dobroj namjeri. Ispričavamo se Jazu i da pokažemo kako imamo smisla za dobar humor dat ćemo mu da besplatno izabere devet poroizvoda po želji, uz uvjet da su najmanje jedan od njih vinski bomboni', našalio se Lulani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene