Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Dobio prijavu za neovlašteno korištenje

Od Pontiaca napravio Ferrari 355, pokušajte otkriti razlike!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je dao sve od sebe da svoj stari Pontiac Fiero pretvori u prekrasan Ferrari 355, biznismen iz talijanske regije Agrigento je optužen za neovlašteno korištenje zaštitnog znaka i patenta.

Nema puno ljubitelja lijepih automobila koji iskreno mogu reći da ne bi htjeli imati svoj Ferrari. No, većini je nažalost preskup.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kopirali su Apple 'Patentni ratovi': Samsung mora platiti Appleu 119 milijuna dolara! Slika nije dostupna Speciale Ferrari 458 Italia dobio 'hard-core' verziju

>> Multimilijunski sudar osam Ferrarija, Lamborghinija, Mercedesa...

Jedan talijanski biznismen toliko je želio Ferrari 355 da je odlučio jednog napraviti sam. I to mu je i uspjelo - svoj stari Pontiac Fiero pretvorio je u gotovo savršenu repliku vozila koje je dizajnirala talijanska dizajnerska kuća Pininfarina.

Iako je napravio odličan posao i u unutrašnjosti i izvana i samo vrsan poznavatelj može uočiti razlike od originala, zaboravio je na jedan malen detalj prije nego je svojim novim 'Ferrarijem' izašao na cestu - registraciju vozila.

Kada ga je policija zaustavila zbog rutinske provjere primijetili su da je prekrasan crveni Ferrari ustvari registriran kao Pontiac. Sada je suočen s prijavom za neovlašteno korištenje zaštitnog znaka i patenta.

Sve fotografije možete pogledati ovdje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene