Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oči u oči

Biste li uspjeli ostati smireni? Grizli silno htio ući izletnicima u auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Je li možda glad medonju tako silno privukla tom automobilu ne znamo, no da je bilo ugodno sjediti u vozilu dok je on vršio 'tehnički pregled', nije.

David Peters i njegova supruga Valerie iz Montane, odnosno njihova nećakinja i prijateljeva kći (7), zauvijek će u sjećanjima nositi jednog grizlija koji ih je prije nekoliko dana na par minuta učinio taocima u nacionalnom parku Yellowstone.

Pročitajte i ovo Snimka medvjedića u brlogu iznad Bakarca - 1 U blizini Bakarca VIDEO Mala šetnja pretvorila se u pravu dramu: Snimao dva mladunca, a onda mu je medvjedica pokazala gdje mu je mjesto Slika nije dostupna Medvjed prožvakao kameru VIDEO A onda je došao grizli...

Što je medonju tako silno privuklo baš njihovom automobilu možemo samo nagađati, međutim da se silno trudio pronaći način kako ući u vozilo, svjedoči i snimka koja je u međuvremenu počela kružiti internetom.

Doslovce da umreš od straha: Morski pas pokušao zaskočiti ronioce s leđa

Srećom, medo pri 'inspekciji vozila' nije bio odveć agresivan, pa je Peters za televizijsku postaju ABC potvrdio da je tek lakše oštetio vozilo.

Djevojčice pritom nije uspio uplašiti, dapače, obje su poslije kazale da im je priuštio prvorazredan doživljaj i da im je bio jako sladak. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene