Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milijuni za luksuz

Ima se, može se! Pogledajte koje božićne darove kupuju milijarderi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijena darova nije važna, samo treba biti nešto što još uvijek nemaju.

Što za Božić kupiti milijarderima, odnosno onima koji imaju sve? Robb Report, magazin specijaliziran za luksuz objavio je detaljan vodič za one kojima cijena nije bitna, ako se radi o nečemu što još uvijek nemaju.

Pročitajte i ovo Djed Božićnjak (Foto: Dnevnik.hr) USUSRET BLAGDANIMA Preslatki mališani o tome tko im donosi darove: ''Mama je htjela zvati svetog Nikolu pa nije znala broj za nebesa'' Slika nije dostupna Izdano je više od 152 milijuna fiskalnih računa Dnevnik Nove TV doznaje koliko smo potrošili za darove i hranu

Prva ideja je kuća na drvetu, ali ne neka mala, sklopljena od nekoliko dasaka. To je posebna kuća koju su izgradili Master Wishmakers ima skoro dvije tisuće kvadrata. Ta kuća ima heliodrom, bazen, rijeku, lift, pet etaža, spa, vivarium, zelenu kuću i niz ostalih posebnosti. Cijena? 62 milijuna dolara.

Ovo su najskuplje ulice na svijetu

Jeste li ikad pomislili da netko ima tako veliki vrt da u njemu može sagraditi vlastiti stadion? Tvrtka Populous, koja je izgradila neke od najvećih stadiona u svijetu, poput onih slavnih New York Yankeesa i glavni olimpijski stadion u Sočiju ima takav projekt.

To je stadion kapaciteta sto mjesta, predviđen je za stražnji vrt kuće, a po dizajnu spada u najmodernije stadione. Taj 'božićni' dar košta 30 milijuna dolara.

Sky Yacht One vrhunac je luksuza avio industrije. Riječ je o zrakoplovu Embraera u kojem je cijeli interijer napravljen od mahagonija, a u njemu je jaccuzi, bar, restoran, spavaće sobe i dnevna soba. Kupac će morati platiti 83 milijuna dolara.

Luksuz dostojan i kraljevske obitelji: Pozlaćeni kreveti od 38 tisuća kuna

Galpin Ford GTR1 prvi je auto iz serije Galpin Ford koji osim tehničkih performansi nema premca ni u dizajnu. Eksterijer je ručno izrađen od aluminija, a cijena ovog superauta je milijun dolara.

Što je milijarder bez superluksuzne jahte? Bannenberg & Rowell proizveli su mega jahtu čija površina samo u palubama ima oko 300 kvadratnih metara. Kao posebna stvar su dva bazena sa staklenim dnom. Cijena – 92 milijuna dolara.

I na kraju, bogataši negdje moraju čuvati skupocjene stvari, a za to im treba kvalitetan, neuništivi sef. Takve radi Brown Safe Manufacturing, čiji sefove izgledaju poput luksuznih apartmana u kojima se vlasnici mogu malo odmoriti i sakriti od nepoželjnih pogleda. Ovaj 'blagdanski' sef košta 2.5 milijuna dolara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene