Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navalio na pomoćnicu

Objavila video supruga kako je vara, sad joj zbog toga prijeti zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zanimljivo, na Twitteru su se oglasili i oni koji misle da je najveći krivac seksualno zlostavljana kućna pomoćnica.

Saudijka koja je snimila svog pohotnog supruga kako seksualno uznemirava kućnu pomoćnicu mogla bi završiti u zatvoru na godinu dana jer je u toj državi strogo zabranjeno korištenje fotografija ili videa kako bi se defamirala, odnosno blatila druga osoba.

Pročitajte i ovo Hrvatica imala dva muža Sud je kaznio Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala" Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije"

Naravno, kazna vrlo vjerojatno očekuje i njezinog nevjernog muškarca, a tamošnji pravni ekspert Khalid Abu Rashid je upozorio i Saudijce da prestanu dijeliti video jer tako krše pravo na privatnost građana.

Saudijska Arabija traži da Rusija zaustavi napade u Siriji

Novinar portala Arab News prenosi da na Twitteru traje rasprava tko je od njih počinio veći grijeh - napaljeni suprug ili osvetoljubiva supruga - te ističe da ima i onih koji za incident krive kućnu pomoćnicu.

Prema njihovom mišljenju muškarac je ne bi dirao da ona na to nije pristala, odnosno prigovaraju joj zato što suprugu nije upozorila na ponašanje njezinog dragog. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene