Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Najbolji čovjekov prijatelj

Obiteljski pas spasio djevojčice od smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udar munje pogodio je dvije djevojke u Utahu, a policija je rekla da je obiteljski pas vodio obitelj do djevojki koje su bile u nesvjesti nakon udara.

Djevojke u dobi od 8 i 16 godina, kampirale su s rodbinom u blizini Big Stana, u planinama Beaver, kao dio obiteljskog okupljanja. Nakon nekog vremena su se odvojile i uputile na quad vozilima u razgledavanje okoline, no u pratnji obiteljskog psa. Pri povratku natrag, bile su žrtve udara munje i ostale bez svijesti.

Pročitajte i ovo Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!" Aron - 2 Oduzet vlasnici FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je"

"Pas se vratio u logor i upozorio obitelj", navodi se u priopćenju. Obitelj je zatim slijedila psa natrag na mjesto gdje su djevojke pronađene, prenosi FoxNews.

Obje djevojke su hitno helikopterom dovedene do bolnice. 8-godišnja djevojčica bila je u kritičnom stanju dok je 16-godišnjakinja bila je u ozbiljnom, ali stabilnom stanju. Zahvaljujući psu, preživjele su ovaj strašan događaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene