Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolji čovjekov prijatelj

Obiteljski pas spasio djevojčice od smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udar munje pogodio je dvije djevojke u Utahu, a policija je rekla da je obiteljski pas vodio obitelj do djevojki koje su bile u nesvjesti nakon udara.

Djevojke u dobi od 8 i 16 godina, kampirale su s rodbinom u blizini Big Stana, u planinama Beaver, kao dio obiteljskog okupljanja. Nakon nekog vremena su se odvojile i uputile na quad vozilima u razgledavanje okoline, no u pratnji obiteljskog psa. Pri povratku natrag, bile su žrtve udara munje i ostale bez svijesti.

Pročitajte i ovo Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!" Aron - 2 Oduzet vlasnici FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je"

"Pas se vratio u logor i upozorio obitelj", navodi se u priopćenju. Obitelj je zatim slijedila psa natrag na mjesto gdje su djevojke pronađene, prenosi FoxNews.

Obje djevojke su hitno helikopterom dovedene do bolnice. 8-godišnja djevojčica bila je u kritičnom stanju dok je 16-godišnjakinja bila je u ozbiljnom, ali stabilnom stanju. Zahvaljujući psu, preživjele su ovaj strašan događaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene