Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Obiteljska drama postala hit na Facebooku: Htio je prevariti ženu s njezinom najboljom prijateljicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga je u suradnji sa svojom lojalnom prijateljicom nevjernom muškarcu priredila klasičnu sačekušu.

Leslie Varner (25) iz američkoga grada Boisea i njezin godinu dana stariji suprug Cody uskoro će po svemu sudeći komunicirati isključivo preko odvjetnika.

Pročitajte i ovo Nakon razvoda Imaš pravo, ostvari ga Razvodite se, a nemate financijskih sredstava za život: U kojim slučajevima možete od bivšeg partnera zatražiti uzdržavanje Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata

Naime, snimka koja je upravo postala viralni hit na Facebooku svjedoči tome da je njihov brak bio tek veza na papiru, klimav odnos u kojemu je bilo svega osim vjernosti i iskrenosti.

Cody Varner je, doznaje se iz razgovora, suprugu varao s najmanje tri djevojke, a snimka svjedoči tome da je htio i s četvrtom, Sam, najboljom prijateljicom Leslie.

Ljubavna drama: Popela se suprugu na auto kako ne bi mogao otići s drugom

Na njezinu sreću, crvenokosa se mlada dama iskazala kao lojalan prijatelj, pa je Cody ostao zatečen kada je umjesto nje na vratima ugledao vlastitu suprugu.

Istina, konverzacija gledatelju otkriva i to da ni Leslie nije bila anđeo, odnosno da se, navodno iz osvete zbog njegovog preljuba, seksala s izvjesnim Jaredom dok je bila trudna.

Kome će na kraju pripasti to nesretno dijete odlučit će sud na kojemu bi, istaknimo taj detalj, oboje mogli odgovarati zbog preljuba.

U američkoj saveznoj državi Idaho zakon za taj čin predviđa kaznu koja, u najgorem slučaju, može osobu odvesti u zatvor na tri godine. 

 
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene