Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postala hit na internetu

Obiteljska božićna čestitka koja vam se možda NEĆE svidjeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je obitelj poželjela ovog Božića napraviti nešto drugačiju čestitiku. Da će njihov video postati viralan - nisu se nadali.

Božićna čestitka čiju poruku razumije vjerojatno samo švedska obitelj koja ju je i napravila ni ne pomišljajući da će postati viralna i da će je u kratkom roku vidjeti preko pola milijuna ljudi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika prijetnja "Ako Ukrajina padne, ovo je sljedeća meta": Bivši general otkrio Putinov sljedeći cilj Ilustracija Čeka se ratifikacija Švedska korak bliže NATO-u: Poznato kada će ključna zemlja glasati o pristupanju

Video pokazuje Björna Hanssona iz malog mjesta Ljusdal u unutrašnjosti Švedske kako odjeven u zeca skakuće i bježi od svog psa...a tek završetak?! Sviđa li vam se? Ne zaboravimo naglasiti da su Hansson i članovi njegove obitelji lovci, a zečevi kod njih prava poslastica.

 
GOD JUL 2015

Dags för årets julhälsning från min far Björn Hansson! Speciellt tillägnad Maria Wållner, Ewa Almin Olsén, Malin Blomqvist och Sara Carlsson. Ladies, både nätstrumpor och mycket hud! Enyoy.

Posted by My Hansson on Wednesday, 23 December 2015


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene