Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa od investitora

Golemi NLO iznad Prijekovaca bio 'senzacija' od pet minuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lokalni su zafrkanti iskoristili priliku da zahvale Miloradu Dodiku što je napokon doveo strane investitore u Republiku Srpsku.

Obitelj Zorić iz Prijakovaca, mjesta pored Banje Lukekoja je u ponedjeljak dospjela je u središte medijske pažnje zahvaljujući tvrdnji da je fotografirala NLO, ipak se samo našalila s televizijskom postajom ATV.

Pročitajte i ovo Izvješće Pentagona tvrdi da su opaženi NLO-i obični objekti i fenomeni Ništa od malih zelenih Pentagon o opaženim NLO-ima: "U popularnoj kulturi vlada narativ..." Slika nije dostupna Pogledajte intervju 'Izvanzemaljski reptili su me otimali i silovali na Mjesecu'

Naime, proslijeđene fotografije koje su trebale potvrditi da nas u golemim svemirskim brodovima obilaze izvanzemljani, ipak su bile digitalno obrađene pomoću aplikacije za pametne telefone Camera360 uz filter Endwar, donosi portal Banja Luka.net.

Je li to 'glava obitelji', Pero Zorić, znala dok je novinare Alternativne televizije uvjeravala da su slike autentične u članku nije rečeno, ali je u međuvremenu postalo jasno da je priča njegove obitelji bila tek 'senzacija od pet minuta'. 

'Izvanzemaljski reptili su me otimali i silovali na Mjesecu'

Pogledajte i vi fotografiju koju je objavila Alternativna televizija i koja je brojne na par minuta potaknula na razmišljanje, ali i na dobru šalu.

Uz video smo izdvajali i komentar s YouTubea u kojemu je jedan zafrkant zahvalio predsjedniku Miloradu Dodiku što je napokon doveo strane investitore u Republiku Srpsku. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene