Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privlače turiste

O njima bruje u svijetu: Slastičarna u Tisnom proizvodi bijelo plavi sladoled Facebook

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnici jedne slastičarnice u Tisnom osmislili su bijelo plavi sladoled naziva Facebook, a glas o tome pročuo se svijetom!

Braća Admir i Ibi Adili imaju slastičarnicu Valentino u Tisnom na otoku Murteru, u kojoj prodaju sladoled osmišljen prema najpopularnijoj društvenoj mreži Facebook, piše Odditycentral.com.

Pročitajte i ovo Ruski travel bloger objavio je snimke s putovanja u Sjevernu Koreju Skijanje kod Kim Jong Una Najzatvorenija zemlja primila prve turiste: "Vidjeli smo tek dvije trgovine, a posebne upute dobili smo za fotografiranje i - presavijanje novina" PR oglas King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

>> Napravljen sladoled od rakije, uskoro će i od vina!

Nakon što je primijetio da njegova 15-godišnja kćer Bibi mnogo vremena provodi na Facebooku, Admir se dosjetio da bi upravo pomoću bijelo plavog sladoleda mogao privući mlade, ljubitelje te društvene mreže.

Njegov plan je uspio. Sladoled Facebook, osim kod mladih, veliki je hit i kod turista. Oni koi su ga kušali, kažu da ima okus po žvakaćoj gumi i bombonima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene