Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ludo zaljubljen

Klasa optimist: Nudi Obami 70 ovaca, 50 krava i 30 koza za ruku njegove kćeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada kenijski odvjetnik se u Maliju zaljubio još 2008. godine, kada je ona imala samo deset, te od tada nije bio sa ženom kako bi joj iskazao vjernost.

Mladi kenijski odvjetnik Felix Kiprono odlučio je ponuditi američkom predsjedniku Baracku Obami 70 ovaca, 50 krava i 30 koza za ruku njegove kćeri Malije, koja će 4. srpnja proslaviti 17. rođendan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bez ljubomore! Dva muškarca potpisala ugovor o DIJELJENJU žene! Slika nije dostupna Burno u Indiji Na vjenčanje zakasnio 7 sati, mladenka se udala za drugoga!

Kiprono je novinaru lista The Nairobian priznao da je Maliju zapazio još 2008., kada je djevojka imala samo deset godina, te da je od tada odlučio samovati kako bi joj iskazao vjernost.

Otresla ga je kao toplomjer: Dečko dobio odbijenicu ispred cijele države

Drugim riječima, Kiprono punih sedam godina nije bio sa ženom, te se nada da će se to promijeniti u srpnju kada će pokušati doći do američkog predsjednika tijekom njegovog posjeta toj afričkoj državi iz koje po očevoj strani vuče korijene. 

"Neki bi mogli reći da jurim za Obaminim novcem, no to doista nije točno. Ja sam u Maliju istinski zaljubljen. I ako mi Obama pristane dati njezinu ruku, neću otvarati šampanjac, već ću je ponuditi mursikom, kiselim mlijekom plemena Kalenjina, kako bih joj dao do znanja da je ona moja kraljica", rekao je Kiprono, koji je američkom predsjedniku obećao i to da će njegovu kćer naučiti da muze krave i kuha. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene