Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usamljeni bankar

Nudi 68 tisuća kuna ako mu pomognete pronaći curu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko 'prohoda' s nekom od vaših prijateljica, da biste dobili nagradu veza mora potrajati najmanje šest mjeseci.

Američki bankar Ren You (29) ponudio je nagradu od deset tisuća dolara onome tko mu pomogne pronaći curu. Da biste uzeli novac sve što trebate učiniti je upoznati ga s nekom od svojih prijateljica i potom držati palčeve da će veza potrajati najmanje šest mjeseci.

Pročitajte i ovo Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 1 Uhićene dvije osobe FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje Ilustracija nesreća u Gradacu Sletio autom s ceste i zabio se u betonski stup: 18-godišni vozač pio i nije bio vezan

"Je li ovo što činim čudno? Jest. Ali pogledajte sada situaciju i iz mog kuta. Da poput mene radite dvanaest sati dnevno, biste li to malo slobodnih sati što je preostalo provodili u nekom lokalu u nadi da ćete upoznati nekog zanimljivog? Samo želim uštedjeti vrijeme i pokušati nešto novo", naglasio je You, koji je dao izraditi i stranicu kako bi zainteresirani mogli s njim lako stupiti u kontakt.

You danas živi u Birminghamu (Alabama) odakle je stigao iz Bostona, a o sebi će reći da uglavnom voli sve što vole mladi. Subote najviše voli provoditi uz filmove, a kao omiljene je izdvojio Shawshank Redemption, Memento, Prestige, Inception...

Raduju ga tenis, planinarenje i razne društvene igre, kao i ljudi koju su poput njega fizički aktivni i koji znaju razliku između, kako je naveo, astronomije i astrologije.

POGLEDAJTE ŠTO JE JOŠ SVE NAPISAO O SEBI  UKOLIKO MU MOŽETE I ŽELITE POMOĆI. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene