Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zvijezde SEAT-ove kampanje

Nove uloge Anite Dujić i Ivana Vukušića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ambasadori će u sljedećih godinu dana testirati različite SEAT modele, upoznati Barcelonu kao sjedište branda, te kroz slike i priče na svojim društvenim mrežama približiti brand javnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRUĆI METAL Nova Seat Cupra R – jesu li španjolski konji brži od japanskih za novi rekord Nürburgringa? Slika nije dostupna VRUĆI METAL Novi veliki SEAT zvat će se Tarifa!? Vi to ovdje možete promijenti

Puno zabave, smijeha i sunca – tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera na snimanju nove SEAT kampanje čiji su glavni akteri Anita Dujić i Ivan Vukušić. Oni su uspješni, zanimljivi, dinamični i popularni na društvenim mrežama, te su upravo zbog toga izabrani za nove ambasadore marke SEAT.

S obzirom na trend rasta popularnosti i važnosti društvenih mreža, pogotovo u komunikaciji s određenim ciljnim skupinama, SEAT je odlučio dogovoriti suradnju s Anitom Dujić i Ivanom Vukušićem koji imaju veliki broj pratitelja i fanova na društvenim mrežama.

Cilj je da se SEAT predstavi javnosti na jedan kreativniji i drugačiji način. Ambasadori će u sljedećih godinu dana testirati različite SEAT modele, upoznati Barcelonu kao sjedište branda, te kroz slike i priče na svojim društvenim mrežama približiti brand javnosti.

Kako su glavne vrijednosti marke SEAT atraktivan dizajn, dinamičnost i young spirit, Anita Dujić i Ivan Vukušić nametnuli su se kao prirodan izbor za suradnju koja je i potvrđena snimanjem kampanje u ambijentu bivše tvornice "Katran".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene