Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nove shopping pogodnosti u Westgateu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Late Night Shopping vraća se 10. do 12. lipnja u Westgate Shopping City

 Ne propustite dodatne pogodnosti i popuste u više od 240 vrhunskih modnih i ostalih brendova. Upotpunite svoj garderobni ormar neodovljivim modnim kombinacijama za ljeto ili opremite svoj dom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Westgate Shopping City nudi bogatu ponudu renomiranih domaćih i svjetskih brendova te će svi zaljubljenici u modu moći iskoristiti atraktivne popuste Late Night Shoppinga od 10. do 12. lipnja. Priuštite si uživanje u ljetnom odmoru s novim modnim kombinacijama i opremite svoj dom.

Opremite se novim kućanskim aparatima, namještajem i dekoracijama kako bi dočekali ljeto sa svojim najdražima u udobnosti i svježini vašega doma.

U svojoj širokoj ponudi Westgate nudi i informatičku opremu i potrošačku elektroniku po povoljnim cijenama. Zabavite se uz nove igraće konzole, igre, prijenosna računa te pratite zanimljiv sportski sadržaj na većim televizijskim ekranima.

Posjetite našu službenu stranicu u kojem vas očekuje nagradni natječaj. Ne propustite savršenu priliku da osvojite vrhunsku nagradu i provedete nezaboravan vikend u Aquaparku Istralandia!

Posjetite Westgate Shopping City, pronađite nešto za sebe i svoju obitelj iz najbogatije ponude. Ne zaboravite predahnuti i zasladite se bogatom gastronomskom ponudom. Vidimo se!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene